Lakások bérbeadása és üzemeltetése

Budapesti lakások bérbeadását és üzemeltetését vállaljuk, az általunk közvetített bérlőkért anyagi felelősséget vállalunk, a bérbeadás első évében ingyenesen biztosítjuk a bérlemény üzemeltetését is.

bérlő közvetítés

A bérlő kiválasztásánál figyelembe vesszük a bérbeadó igényeit és az általunk közvetített bérlőkért anyagi felelősséget vállalunk, melynek keretében, a bérbeadás első évében keletkezett behajthatatlan közüzemi tartozásokat átvállaljuk. A bérbeadás első évében ingyenesen biztosítjuk a bérbe adott lakás üzemeltetését.

lakás bemutatás

A lakás bemutatása során előnyös, ha a tulajdonos is találkozik az érdeklődővel. Ha a tulajdonos valamiért nem tud jelen lenni, a lakást nélküle is bemutatjuk, ha a lakásba történő bejutást valamilyen módon a tulajdonos biztosítja.

szerződés elkészítése

Elkészítjük a bérleti szerződés tervezetét. Külföldi személyeknek történő bérbeadás esetén a szerződés magyar – angol fordítását. A bérleti szerződés elkészítését minden bérbeadás esetében ingyenesen biztosítunk.

beüzemelés

Rossz műszaki állapotú, lomokkal teli, elhanyagolt lakások esetében is vállaljuk, hogy a lakást alkalmassá tesszük a bérbeadás minimális feltételeinek teljesítésére. A beüzemelésnek nincs munkaköltsége, csak az esetlegesen felmerülő alkatrész és anyagköltséget kell megfizetni.

karbantartás

A bérbe adott lakás karbantartási feladatait a bérbeadás első évében ingyenesen elvégezzük. Karbantartási munkák során, a speciális képesítést nem igénylő, általános karbantartási feladatokat végezzük el, mint például: dugulás elhárítása, csepegő csapok szerelése, elszakadt redőnyök, elromlott zárak, szétesett bútorok, stb. javítása.

bérlemény ellenőrzése

A bérbe adott lakás ellenőrzését, a tulajdonos által meghatározott időközönként és a bérbeadás első évében ingyenesen vállaljuk. A lakásban ellenőrizzük a rendeltetésszerű használatot, a lakás és a berendezés állapotát, a mérőórák állását stb.

ügyintézés

Minden olyan ügyben képviseljük a tulajdonost, mely ügyek intézésére a tulajdonostól megbízást, illetve meghatalmazást kapunk. A tulajdonos képviseletét a bérbeadás első évében ingyenesen biztosítjuk. Pl. Bérleti szerződés aláírása, ügyintézés közműcégeknél és hivataloknál, bérleti díj és a rezsi beszedése – számlák befizetése, stb.

adózási tanácsok

Kalkulációt végzünk, hogy adott bérleti díjból származó bevételéből mennyi adót és hogyan kell megfizetni. Az adózási tanácsadást ingyenesen biztosítjuk.

 

Munkadíj

A bérbeadás munkadíja, a bérbe adott lakás 1 havi bérleti díjának felel meg, melyet csak sikeres bérbeadás esetén kell az elvégzett munkánkért megfizetni. A munkadíj tartalmaz 12 hónap üzemeltetést is. A bérleti szerződés aláírásától számított 12 hónapon keresztül üzemeltetjük a bérbe adott lakást. Üzemeltetési szolgáltatásaink bérbeadástól függetlenül is igényelhetőek, amely a bérleti díj 8% -a.

Kapcsolat

+36-70-770-0194

info@csigabiga.hu

Duna Hitel Kft.

1098 Budapest, Csengettyű u. 16.